Fiecare client este UNIC si, drept urmare, si evenimentul organizat pentru acesta trebuie sa fie personalizat si adaptat singularitatilor acestuia. De aceea, noi incercam din rasputeri sa cream pentru fiecare client un eveniment unic, personalizat, in care doua povesti diferite se traspun intr-un cadru de basm comun si o organizare pe masura.
Casa Chianti ofera o gama variata de Oferte & Pachete Predefinite, Meniuri care pot pregati orice tip de eveniment la cele mai inalte standarde. De aceea, pentru a va putea personaliza evenimentul mult dorit, va invitam sa parcurgeti informatiile utile din acesta pagina si sa completati cele cateva randuri in formularul de mai jos. Multumim!

Este foarte simplu. Completezi cu atentie formularul de mai jos iar noi vom face restul pentru tine. Daca vrei sa vezi mai multe optiuni de meniuri apasa AICI.

Daca nu esti sigur si ai nevoie de consiliere, ne poti scrie pe Chat, pe E-mail sau ne poti suna la telefon: 0729 881 854

Te vom contacta in cel mai scurt timp si vom stabili impreuna cea mai potrivita oferta pentru evenimentul tau. Hai sa incepem…

Formular cerere oferta